1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
σύγχρονο ασθενοφόρο στη Euromedica Ρόδου

Νέο σύγχρονο ασθενοφόρο απέκτησε η κλινική της Εuromedica στη Ρόδο


Ένα από τα νέα ασθενοφόρα Βοxer της Peugeot, που παρέλαβε πρόσφατα ο όμιλος Euromedica, δρομολογείται άμεσα στη Ρόδο για τις ανάγκες της Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου. Το ασθενοφόρο, που είναι τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως εξοπλισμένο έχει ήδη παραληφθεί. Η προμήθειά του εντάσσεται στο  πλαίσιο ανανέωσης του εξοπλισμού και των υποδομών της κλινικής, η οποία καλύπτει τις ιατρικές ανάγκες της Ρόδου, αλλά  και της ευρύτερης περιοχής των Δωδεκανήσων και βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την εξυπηρέτηση των πρόσθετων αναγκών της τουριστικής περιόδου.

Στο σχεδιασμό της διοίκησης είναι η προμήθεια  και δεύτερου, νέου, ασθενοφόρου στη Ρόδο. Ας σημειωθεί ότι πρόσφατα ο όμιλος Euromedica παρέλαβε 6 νέα ασθενοφόρα από την Peugeot, τα οποία επέλεξε κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας.

Η κλινική Εuromedica Δωδεκανήσου διαθέτει 124 κλίνες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συνολικής επιφάνειας περίπου 12.850 τ.μ., που καλύπτουν τις απαιτήσεις της σύγχρονης ιατρικής, καθώς και εξειδικευμένη μαιευτική μονάδα. Τα εξωτερικά ιατρεία διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο καθημερινά, παρέχοντας υψηλής ποιότητας περίθαλψη.

Στην κατεύθυνση της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της κλινικής στη Ρόδο, ο όμιλος Euromedica, με την υποστήριξη του αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου Farallon, έχει ήδη πραγματοποιήσει επενδύσεις περίπου 2 εκατ. ευρώ στη μονάδα. 

Στο πλαίσιο αυτό έχει προχωρήσει σε :

– Αναβάθμιση και ανανέωση του εξοπλισμού χειρουργείου με τελευταίας τεχνολογίας λαπαροσκοπικούς πύργους

– Στην προμήθεια νέων απεικονιστικών μηχανημάτων για όλο το φάσμα των διαγνωστικών και επεμβατικών εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ψηφιακού μαστογράφου.

– Στην προμήθεια αξονικού τομογράφου 64 τομών με δυνατότητα για καρδιολογικές τομογραφίες, καθώς και στην πλήρη αναβάθμιση του μαγνητικού τομογράφου 1,5 Τesla, με δυνατότητα όλων των εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένης και της μαγνητικής στεφανιογραφίας, ενώ έχουν ανανεωθεί και όλοι οι υπέρηχοι

– Στη πλήρη ανανέωση του εξοπλισμού του ενδοσκοπικού τμήματος με νέα όργανα υπερυψηλής ευκρίνειας 4K

 Οι επενδύσεις του ομίλου στην κλινική συνεχίζονται με στόχο τη  συνεχή ανανέωση και την επέκταση του ιατροτεχνολoγικού εξοπλισμού, αλλά και τη λειτουργία νέων τμημάτων, ενώ προωθούνται νέες συνεργασίες με γιατρούς.

Όμιλος Euromedica

Ο Όμιλος Euromedica, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους Υγείας στην Ελλάδα, διαθέτει σε λειτουργία  Διαγνωστικά Κέντρα, Ιδιωτικές Κλινικές, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και Κέντρα Αποκατάστασης σε πολλές πόλεις της χώρας, παρέχοντας  υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Η Euromedica  βρίσκεται σε  διαδικασία εξυγίανσης, με την υποστήριξη του βασικού πιστωτή και στρατηγικού επενδυτή, του αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου Farallon.