1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Movember: Εξετάσεις για τον άντρα σε προνομιακές τιμές


Μην ξυρίσεις και το μουστάκι…!

Η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα γιορτάζεται στις 19 Νοεμβρίου κάθε χρόνο, σε περισσότερες από ογδόντα συνολικά χώρες, για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών.

O Νοέμβριος είναι μήνας αφιερωμένος στον άνδρα, με το διεθνές κίνημα Movember που ξεκίνησε το 2003 από την Αυστραλία με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε ζητήματα που σχετίζονται με την αντρική υγεία – από τον καρκίνο των όρχεων και του προστάτη, μέχρι την κατάθλιψη αλλά και την πρόληψη των αυτοκτονιών – και καλεί τους άντρες σε κάθε γωνιά του πλανήτη να αφήσουν μουστάκι.

Η λέξη Movember προέρχεται από τον συνδυασμό του «Mo», σύντμηση από το «μουστάκι» / moustache και Νοέμβριος / November και έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς λειτουργεί ως μια υπενθύμιση στους άντρες να φροντίζουν τους εαυτούς τους και να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για την υγεία τους κάθε χρόνο.

Aφήνουμε μουστάκι και τονίζουμε την αξία της πρόληψης για την προστασία της υγείας του άντρα!

Υποστηρίζοντας έμπρακτα το κίνημα Movember, ο Όμιλος Euromedica εξασφαλίζει σε όλους τους άντρες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις σε προνομιακές τιμές. Συγκεκριμένα τα πακέτα εξετάσεων που παρέχονται:

Επίλεξε το πακέτο εξετάσεων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και κλείσε το ραντεβού σου συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί ή καλώντας στο διαγνωστικό κέντρο που σε εξυπηρετεί.
    Διαβάστε την ενημέρωση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων