1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Ο Όμιλος Euromedica συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα "Φώφη Γεννηματά"


Με 17 διαγνωστικά κέντρα ανά την Ελλάδα συμμετέχει ο Όμιλος Euromedica στο πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφίας «Φώφη Γεννηματά», το οποίο εντάσσεται στη δράση Πρόληψη Καρκίνου του Μαστού – Ψηφιακή μαστογραφία Πρόγραμμα «ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ» και συγκεκριμένα στις προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις μαστογραφίας κατά του καρκίνου του μαστού.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ηλικίας 50-69 ετών, οι οποίες διαμένουν στην Ελλάδα και διαθέτουν ΑΜΚΑ. Εξαιρούνται μόνο όσες έχουν κάνει ψηφιακή μαστογραφία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, καθώς και εκείνες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού κατά την τελευταία πενταετία.

Η πλατφόρμα μέσα από την οποία γίνεται η ενημέρωση για το πρόγραμμα αλλά και για τα κέντρα διενέργειας των εξετάσεων είναι η mastografia.gov.gr.

Γυναίκες που έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση θα λάβουν παραπεμπτικό είτε με μήνυμα στο κινητό τους, είτε με email, ενώ όσες δεν έχουν ενταχθεί στην άυλη συνταγογράφηση μπορούν να ζητήσουν από τον γιατρό τους ή από μονάδα υγείας να εκδώσει το σχετικό παραπεμπτικό.

Ο Όμιλος Euromedica διαθέτει ψηφιακούς μαστογράφους τελευταίας γενιάς, καταρτισμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό, προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα σε κάθε εξεταζόμενη σε σύγχρονους και πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους. Τα διαγνωστικά κέντρα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι τα ακόλουθα

Euromedica Γαλατσίου

Euromedica Περιστερίου

Euromedica Εγκέφαλος Χαλανδρίου

Ιπποκράτης Κερατσινίου

Ιπποκράτης Νίκαιας

Euromedica Παγκρήτεια Υγεία

Euromedica Ρεθύμνου

Euromedica Δυτικής Θεσσαλονίκης

Euromedica Πολίχνης

Euromedica Πύλη Αξιού

Euromedica Κέντρο Πόλης (πρ. Αγία Σοφία)

Euromedica Αλεξάνδρειο

Euromedica Τούμπας

Euromedica Λάρισας

Euromedica Λάρισας MD

Euromedica Πιερίας

Euromedica Αλεξανδρούπολης

Στο πλαίσιο του εν εξελίξει επενδυτικού προγράμματος της Euromedica, τόσο το δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων, όσο και οι κλινικές του ομίλου ανακαινίζονται κτιριακά και εξοπλίζονται  με  ιατροτεχνολογικό μηχανήματα αιχμής, με στόχο κάθε μονάδα να αποτελεί πρότυπο υποδομών και υπηρεσιών στον τομέα της Υγείας.