1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Εγκέφαλος Χαλανδρίου: Στην υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου


Η ναυαρχίδα των διαγνωστικών κέντρων του ομίλου Euromedica, Εγκέφαλος Χαλανδρίου, ήρθε σε ειδική συμφωνία με τον Δήμο Χαλανδρίου, για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων κατοίκων του Δήμου. Τη συμφωνία υπέγραψαν, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και η Διευθύντρια Πανελλαδικού Δικτύου του ομίλου Euromedica, Κα Χριστίνα Καψαλάκη. Η συμφωνία καλύπτει τους αθλούμενους των δημοτικών αθλητικών προγραμμάτων και των αθλητικών σωματείων, τα μέλη των ΚΑΠΗ, τους εθελοντές Χαλανδρίου και τους εργαζομένους στον Δήμο. Το προνομιακό πακέτο διαγνωστικών εξετάσεων καλύπτει περισσότερους από 7.000 κατοίκους του δήμου.

Αναφερόμενος στην υπογραφή της συμφωνίας, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, σημείωσε: «Από το 2014, που εκλέγεται η σημερινή διοίκηση, αξιοποιείται κάθε δυνατότητα του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα, ως μέρος της προσπάθειας να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης και η απώλεια εισοδήματος των νοικοκυριών. Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι και η συμφωνία που συνήψε ο Δήμος με μεγάλο διαγνωστικό κέντρο του Χαλανδρίου, η οποία επιτρέπει στους ωφελούμενους να απολαμβάνουν ειδικές τιμές αλλά και έξτρα υπηρεσίες. Και έτσι θα συνεχίσουμε, με γνώμονα το καλό των πολιτών του Χαλανδρίου!».

Από την πλευρά της η Κα Καψαλάκη υποστήριξε ότι «Ο όμιλος Euromedica, μέσω του Εγκεφάλου Χαλανδρίου, του αρτιότερου διαγνωστικού κέντρου στην Αττική, έχει πολυετή παρουσία στο Χαλάνδρι εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες πολίτες για απλές και ιδιαιτέρως εξειδικευμένες εξετάσεις. Είμαστε χαρούμενοι που με τον τρόπο μας συμβάλουμε στο έργο του Δήμου Χαλανδρίου για την ενίσχυση της πρόληψης των πολιτών και την βοήθεια ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίας υγείας.»  

Οι παροχές που προβλέπονται είναι οι ακόλουθες:

Κάτοχοι κάρτας αθλούμενου

 • Έκπτωση 20% επί συμμετοχής εξετάσεων με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ
 • Διαγνωστικό πακέτο άθλησης: 15 (ΗΚΓ, ιατρική βεβαίωση, triplex)

Σημειώνεται ότι όλοι οι δικαιούχοι της προσφοράς, θα πρέπει, κατά την προσέλευσή τους στο διαγνωστικό κέντρο να προσκομίσουν ενεργή κάρτα αθλούμενου/ης.

Μέλη των Κ.Α.Π.Η. Χαλανδρίου

 • Έκπτωση 20% επί συμμετοχής εξετάσεων με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ
 • Δωρεάν λιπιδαιμικός έλεγχος εντός εξαμήνου (έως 31/07/2024)

Ο έλεγχος περιλαμβάνει: χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, HDL, LDL, αθηρωματικό δείκτη. Όλοι οι δικαιούχοι της προσφοράς, θα πρέπει, κατά την προσέλευσή τους στο διαγνωστικό κέντρο να προσκομίσουν την κάρτα μέλους των ΚΑΠΗ.

Εθελοντές Χαλανδρίου

Η προσφορά καλύπτει τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας και  το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου και προβλέπει:

 • Έκπτωση 20% επί συμμετοχής εξετάσεων με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ
 • Ετήσιο βασικό check up στην τιμή των 15

Περιλαμβάνει: Γενική αίματος & ούρων, ΤΚΕ, Σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, χοληστερίνη, HDL, LDL, K, NA, SGOT, SGTP, CPK. Όλοι οι δικαιούχοι της προσφοράς, θα πρέπει, κατά την προσέλευσή τους στο διαγνωστικό κέντρο να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση μέλους από τη γραμματεία δημάρχου.

Εργαζόμενοι στον Δήμο Χαλανδρίου

 • Δωρεάν συμμετοχή (0%) με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ
 • PCR TEST 29€ / εξεταζόμενο – RAPID 5€ / εξεταζόμενο
 • Παθολογική εξέταση: 20€ (εξέταση – συνταγογράφηση) με δωρεάν τυχόν επανεξέταση εντός του μήνα
 • Γαστρεντερολογική εξέταση: 20€ (εξέταση – συνταγογράφηση)
 • Οφθαλμολογική εξέταση: 20€ (εξέταση – συνταγογράφηση)
 • Καρδιολογική εξέταση: 20€ (εξέταση – συνταγογράφηση)
 • Συγγενείς α΄ βαθμού (σύζυγοι, τέκνα) – Έκπτωση 50% επί της συμμετοχής των εξετάσεων με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ

Όλοι οι δικαιούχοι της προσφοράς, θα πρέπει, κατά την προσέλευσή τους στο διαγνωστικό κέντρο να προσκομίσουν χαρτί μισθοδοσίας ή οποιοδήποτε νόμιμο έγγραφο. Το ίδιο ισχύει και για τους συγγενείς α ΄βαθμού.

Για πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το διαγνωστικό κέντρο στο τηλέφωνο 210 68 91 800, ή να κλείνουν το ραντεβού τους online μέσω της ιστοσελίδας www.euromedica.gr.