1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Δωρεά της Euromedica

Δωρεά της Euromedica στο τμήμα Ερυθρού Σταυρού στο Κιλκίς


Ο όμιλος Euromedica, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με αίσθημα αλληλεγγύης προς την ελληνική κοινωνία, στηρίζει έμπρακτα το έργο μη κοινωφελών οργανισμών που ανταποκρίνονται στα προβλήματα και τις ανάγκες των περιοχών, όπου δραστηριοποιείται.

Η κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ», η μεγαλύτερη μαιευτική και γυναικολογική κλινική της Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος, μέλος του ομίλου Euromedica, ανέλαβε να προμηθεύσει το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κιλκίς με 345 φιάλες ελαιόλαδου του 1 λίτρου , οι οποίες με πρωτοβουλία της προέδρου του αρμόδιου τμήματος του Ερυθρού Σταυρού θα διανεμηθούν σε ευάλωτες οικογένειες του Κιλκίς και των γύρω περιοχών.

Η εκδήλωση για την παράδοση των φιαλών πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 3 Ιουνίου, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της μαιευτικής, γυναικολογικής, χειρουργικής κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Τη δωρεά παρέλαβε η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Κιλκίς κα Κατερίνα Φραγγίδου με εκπροσώπους εθελοντών, ενώ την πλευρά της Euromedica εκπροσώπησε ο διοικητικός διευθυντής της κλινικής κ. Αθανάσιος Κόιος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ κος Ισαάκ Τοσουνίδης, μαιευτήρας/γυναικολόγος όπως και ο κος Χαράλαμπος Χατζηιωακειμίδης, μέλος Δ.Σ της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, μαιευτήρας/γυναικολόγος .

Δωρεά της Euromedica

Ο κ. Κόϊος δήλωσε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία με το παράρτημα του  Ερυθρού Σταυρού στο Κιλκίς και τη δυνατότητά που μας έδωσε να σταθούμε αρωγοί στις δράσεις του για την ανακούφιση συμπολιτών μας, που έχουν ανάγκη ακόμα και για βασικά αγαθά. Ο Όμιλος Euromedica και η Κλινική Γένεσις με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα βοηθούν όπου χρειάζεται, αποδεικνύοντας την ευαισθησία του μεγάλου αυτού Ομίλου Υπηρεσιών Υγείας.”

Ο όμιλος Euromedica, από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας στη χώρα, λειτουργεί με την υποστήριξη του αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου Farallon, διαθέτοντας και αναπτύσσοντας ένα ευρύ δίκτυο κλινικών. διαγνωστικών κέντρων και κέντρων αποκατάστασης σε διάφορες περιοχές της χώρας.