1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Προληπτικές εξετάσεις με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα


Η Γιορτή του Πατέρα που φέτος γιορτάζεται την Κυριακή 16 Ιουνίου, είναι προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία. Γιορτάζεται από το 1908, με αφετηρία τις ΗΠΑ, και στην ουσία είναι μια γιορτή που έχει ως στόχο να δείξει ότι ο ρόλος του πατέρα είναι εξίσου σημαντικός με αυτόν της μητέρας δεδομένου ότι πολύ συχνά στην κοινωνία μας οι μπαμπάδες περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Με αφορμή την Ημέρα, ο όμιλος Euromedica προσφέρει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα, σε προνομιακές τιμές. Συγκεκριμένα, προσφέρονται δύο πακέτα προληπτικών εξετάσεων, ένα για τον προστάτη και ένα για λιπιδαιμικό έλεγχο.

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί αποτελεί τη δεύτερη συχνότερη κακοήθεια στους άνδρες, και συνήθως στα αρχικά στάδια είναι μία ασυμπτωματική νόσος. Ο προληπτικός έλεγχος προστάτη με PSA, & υπερηχογράφημα ουροδόχου κύστεως – προστάτη μπορεί να οδηγήσει στην έγκαιρη διάγνωση. Οι άνδρες άνω των 50 ετών πρέπει να πραγματοποιούν έναν αρχικό έλεγχο, ενώ σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ο έλεγχος διενεργείται και σε άνδρες κάτω των 50.

Παράλληλα, με τον λιπιδαιμικό έλεγχο (Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL) διενεργείται ένας βασικό έλεγχος για την διατήρηση της υγείας της καρδιάς και την πρόληψη των καρδιαγγειακών προβλημάτων. Η καρδιά είναι το πολυτιμότερο όργανο του ανθρώπινου σώματος. Είναι μία φυσική αντλία, στο μέγεθος γροθιάς, που παίρνει το αίμα από τις φλέβες και το στέλνει στις αρτηρίες. Είναι ιδιαίτερα ευάλωτη στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τις διατροφικές συνήθειες και την αναποτελεσματική διαχείριση του στρες.

Έλεγχος Προστάτη

  • PSA
  • Υπέρηχος ουροδόχου κύστεως – προστάτη

Λιπιδαιμικός Έλεγχος

  • Χοληστερίνη
  • Τριγλυκερίδια
  • HDL
  • LDL

Τα πακέτα εξετάσεων προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 18€ και 10€ αντίστοιχα. Η προνομιακή τιμή ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από τη Δευτέρα 10/6 έως και την Δευτέρα 29/7.

Επιλέξτε το διαγνωστικό κέντρο που σας εξυπηρετεί, πραγματοποιήστε τον προληπτικό έλεγχο και διασφαλίστε την υγεία σας!