1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Περιστέρι: Ένα πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο στα δυτικά προάστεια


Σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό έχει μετεξελιχθεί το πολυδύναμο διαγνωστικό Euromedica Περιστερίου, μετά από την πρόσφατη ολική κτιριακή και ιατροτεχνολογική ανακαίνιση. Το διαγνωστικό κέντρο στεγάζεται σε τριώροφες κτιριακές εγκαταστάσεις, με εξαιρετικούς χώρους φιλοξενίας εξεταζόμενων και ιατρικά μηχανήματα αιχμής, που αντανακλούν τη νέα εταιρική ταυτότητα του ομίλου Euromedica.

Εξοπλισμός του Euromedica Περιστερίου

State of the art εξοπλισμός
Με γνώμονα την ποιότητα, στην Euromedica Περιστερίου έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί ολοκαίνουργιος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός σε συνεργασία με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες του κλάδου. Ενδεικτικά αναφέρεται ο Αξονικός Τομογράφος 128 τομών της Siemens για την πραγματοποίηση αξονικής αγγειογραφίας, στεφανιογραφίας και πυελογραφίας, καθώς και ο Μαγνητικός Τομογράφος 1,5Τ της GE Healthcare με δυνατότητα μαγνητικής αγγειογραφίας, πολυπαραμετρικής προστάτη, μαστογραφίας και πυελογραφίας.

Εξοπλισμός του Euromedica Περιστερίου
Εξοπλισμός του Euromedica Περιστερίου

Στο Κέντρο διενεργούνται οι κυριότερες απεικονιστικές εξετάσεις, όπως Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχοι οργάνων σώματος, συμπεριλαμβανομένων καρδιάς και μαστού, Ψηφιακές Ακτινογραφίες, Ηλεκτρομυογραφήματα & Εγκεφαλογραφήματα, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Λιπομέτρηση. Επίσης λειτουργεί πλήρες Kαρδιολογικό τμήμα με δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, δοκιμασίας κόπωσης, triplex καρδιάς, καθώς και τοποθέτησης holter ρυθμού και πίεσης, ενώ στο Γαστρεντερολογικό τμήμα πραγματοποιούνται εξετάσεις του ανώτερου και κατώτερου πεπτικού συστήματος (γαστροσκόπηση & κολονοσκόπηση).

Εξοπλισμός του Euromedica Περιστερίου
Εξοπλισμός του Euromedica Περιστερίου

Τέλος, διενεργούνται όλες οι εξετάσεις βιοπαθολογίας και μοριακής βιολογίας γρήγορα και αξιόπιστα, ενώ η μονάδα διαθέτει και υπηρεσία κατ’ οίκον αιμοληψίας, κατόπιν σχετικής συνεννόησης.

Η Euromedica Περιστερίου παρέχει υψηλού επιπέδου καινοτόμες και πλήρως προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Περιστερίου και των γύρω περιοχών. Το Κέντρο δέχεται καθημερινά ασθενείς από τις 7:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και το Σάββατο από 7:00 έως 15:00.