1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας - Προληπτικές Εξετάσεις


Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women’s Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου. Θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1975 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ για να αναδείξει τα προβλήματα και να προωθήσει τα δικαιώματα της γυναίκας. Φέτος, η ημέρα έχει σαν τίτλο #InspireInclusion, στοχεύοντας να επικοινωνήσει την αξία της συμπερίληψης γυναικών σε όλους τους τομείς της ζωής και να μην υπάρχουν διακρίσεις. Αντίστοιχα, οι γυναίκες εμπνέονται για να συμπεριληφθούν και ενισχύεται η αίσθηση του ανήκειν, της συνάφειας και της ενδυνάμωσης.

Με αφορμή την ημέρα, και θέλοντας να σταθεί δίπλα σε κάθε γυναίκα αγκαλιάζοντας τις ανάγκες της, ο όμιλος Euromedica προσφέρει πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε ειδικές προνομιακές τιμές. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο ειδικά διαμορφωμένα πακέτα, Έλεγχος Μαστών & Έλεγχος Θυρεοειδούς, παίρνοντας ταυτόχρονα μία δωρεάν λιπομέτρηση. Η ενέργεια ισχύει για όσες γυναίκες καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από 8 Μαρτίου έως και τις 27 Απριλίου 2024 σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου ανά την Ελλάδα.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης τoυ ομίλου Euromedica.