1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας από τη Euromedica Μητέρα Κρήτης


Η κλινική Euromedica Μητέρα Κρήτης, από την 1η Ιουλίου αναβαθμίστηκε και επεκτείνει τις υπηρεσίες της προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υγείας για τη γυναίκα αλλά  και για τον άνδρα, αφού εντάχθηκαν στην άδεια λειτουργίας της τα τμήματα Πλαστικής Χειρουργικής και Γενικής Χειρουργικής, συμπεριλαμβανομένης της λαπαροσκοπικής χειρουργικής υψηλής ευκρίνειας και λειτουργεί πλέον ως Γενική Κλινική.

Επίσης, έχουν αναβαθμιστεί και διευρυνθεί όλες οι υπηρεσίες της γυναικολογικής (συμπεριλαμβανομένης της ουρογυναικολογίας) και της μαιευτικής κλινικής με νέο σύγχρονο εξοπλισμό, ενώ το στελεχιακό δυναμικό της συμπληρώνει ιδιαίτερα εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Η πρόσφατη σύναψη σύμβασης της γενικής κλινικής Euromedica Μητέρα Κρήτης με τον ΕΟΠΥΥ, επιτρέπει την θεραπευτική και διαγνωστική αντιμετώπιση ασθενών με παράλληλη χρήση του δημόσιου ασφαλιστικού τους φορέα, κάνοντας έτσι πιο προσιτές τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει η κλινική.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Παγκρήτεια Υγεία στο Ηράκλειο, η κλινική προσφέρει μία σειρά εξωτερικών ιατρείων, όπως Καρδιολογικό, ΩΡΛ, Πνευμονολογικό, Ορθοπεδικό και Δερματολογικό. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο απεικονιστικό τμήμα με δυνατότητα διενέργειας όλου του φάσματος των ψηφιακών εξετάσεων, όπως μαστογραφίες με 3D ανάλυση και τομοσύνθεση, υπέρηχους, μαγνητικές τομογραφίες και αξονικές τομογραφίες.

Η κλινική παρέχει επίσης υπηρεσίες διακομιδών σε όλη την Κρήτη, μέσω των δύο σύγχρονα εξοπλισμένων ασθενοφόρων που διαθέτει, τα οποία στελεχώνονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καλύπτοντας τις αιτούμενες μετακινήσεις γρήγορα και με ασφάλεια.

Για τις ανάγκες των νέων τμημάτων ολοκληρώνονται εντός του μήνα οι διαδικασίες κτιριακής ανανέωσης της κλινικής, σε εφαρμογή του επενδυτικό πλάνου του ομίλου Euromedica, που προβλέπει την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των μονάδων, τόσο σε κτιριακό επίπεδο όσο και σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.