1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Κλείστε το ραντεβού σας

FERTILIA

Η Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Fertilia, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2020 ως μέρος του μεγαλύτερου μαιευτηρίου της Βόρειας Ελλάδας, Γένεσις. Η μονάδα είναι σύγχρονα τεχνολογικά εξοπλισμένη και στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, με εκπαίδευση και προϋπηρεσία στις σημαντικότερες μονάδες εξωσωματικής του εξωτερικού. Βασικός της στόχος, είναι η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών αντιμετώπισης της γυναικείας και ανδρικής υπογονιμότητας για την εξασφάλιση κορυφαίας ποιότητας σε όλα τα επίπεδα. Οι βασικές θεραπείες είναι οι ακόλουθες:

  • Εξωσωματική Γονιμοποίηση
  • Κρυοσυντήρηση Ωαρίων
  • Δωρεά Ωαρίων / Σπέρματος
  • Σπερματέγχυση

Κύριο χαρακτηριστικό της μονάδας είναι το υπερσύγχρονο εργαστήριο το οποίο περιλαμβάνει 3 ξεχωριστούς χώρους, το εργαστήριο εμβρυολογίας, το εργαστήριο ανδρολογίας και την τράπεζα κρυοσυντήρησης. Καινοτομία αποτελεί το εξελιγμένο σύστημα συνεχούς παρακολούθησης της ανάπτυξης των εμβρύων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους καλλιέργειας του επωαστή, MIRI Timelapse, το ειδικό σύστημα απεικόνισης της μειωτικής ατράκτου των ωαρίων στα ανάστροφα μικροσκόπια καθώς και  η εφαρμογή της διαδικασίας διπλής παρατήρησης (witnessing) σε όλα τα εργαστηριακά στάδια.

Η μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Fertilia είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο ISO 15224:2017 και έχει λάβει άδεια από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΦΕΚ 3274/07.09.2020)

spheres spheres spheres spheres spheres spheres spheres

Επικοινωνία

Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54301 

Τηλεφωνικό Κέντρο:
2310 984585

CO
NTA
CT

Οδηγίες συγκοινωνίας

Λεωφ. ΟΑΣΘ 14Α, Στάση «Κλινική Γένεσις»