1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

EUROMEDICA

ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ

Με ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υγείας για τη γυναίκα και τον άνδρα η κλινική Euromedica Μητέρα Κρήτης, σημείο αναφοράς για το νησί, έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, καθώς λειτουργεί πλέον ως Γενική Κλινική.

Έτσι, πέραν των υπηρεσιών της γυναικολογικής και της μαιευτικής κλινικής -που την καθιέρωσαν όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα αναβαθμίστηκαν και διευρύνθηκαν πρόσφατα με νέο σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό- προσφέρει επίσης υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής και γενικής χειρουργικής, συμπεριλαμβανομένης της λαπαροσκοπικής χειρουργικής υψηλής ευκρίνειας.

Η Euromedica Μητέρα Κρήτης είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ, σύμβαση που επιτρέπει τη θεραπευτική και διαγνωστική αντιμετώπιση ασθενών με παράλληλη χρήση του δημόσιου ασφαλιστικού τους φορέα, καθιστώντας έτσι πιο προσιτές τις ποιοτικές υπηρεσίες της.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Παγκρήτεια Υγεία στο Ηράκλειο η κλινική προσφέρει μια σειρά εξωτερικών ιατρείων, όπως Καρδιολογικό, ΩΡΛ, Πνευμονολογικό, Ορθοπαιδικό και Δερματολογικό. Διαθέτει δε πλήρως εξοπλισμένο απεικονιστικό τμήμα με δυνατότητα διενέργειας όλου του φάσματος των ψηφιακών εξετάσεων, όπως μαστογραφίες με 3D ανάλυση και τομοσύνθεση, υπέρηχους, μαγνητικές τομογραφίες και αξονικές τομογραφίες.

Η κλινική παρέχει επίσης υπηρεσίες διακομιδών σε όλη την Κρήτη μέσω των δύο σύγχρονα εξοπλισμένων ασθενοφόρων που διαθέτει, τα οποία στελεχώνονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καλύπτοντας τις αιτούμενες μετακινήσεις με ταχύτητα και ασφάλεια.

Δυναμικότητα

Η Κλινική διαθέτει:

  • 45 Κλίνες
  • 4 Αίθουσες τοκετού
  • 1 Σηπτικό Χειρουργείο
  • 4 Κλίνες ΜΕΘ
  • Ιατρείο Εμβρυομητρικής Υπερηχογραφίας

Με έδρα της στο Ηράκλειο, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1990 και από το 2000 ανήκει στον όμιλο της Euromedica. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 & ISO 22000:2005.

spheres spheres spheres spheres spheres spheres spheres

Επικοινωνία

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 56 & Σοφοκλή Βενιζέλου, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71202

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 396700

Fax +30 2810 343971

CO
NTA
CT

Οδηγίες πρόσβασης