1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

EUROMEDICA

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το πολυδύναμο κέντρο Euromedica Περιστερίου ξεκίνησε την λειτουργία του το 1988 σε τριώροφες κτιριακές εγκαταστάσεις, καλύπτοντας τις ιατρικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής των Δυτικών Προαστίων. Το διαγνωστικό κέντρο έχει πρόσφατα πλήρως ανακαινισθεί, τόσο κτιριακά όσο και σε ιατρικά μηχανήματα και πλέον είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εξαιρετικούς χώρους φιλοξενίας εξεταζόμενων.

Η Euromedica Περιστερίου, πέραν των κτιριακών αναβαθμίσεων, προχώρησε και στην εγκατάσταση ολοκαίνουριου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της ιατρικής τεχνολογίας Στο διαγνωστικό κέντρο έχουν εγκατασταθεί Μαγνητικός Τομογράφος 1,5Τ της GE Healthcare με δυνατότητα πραγματοποίησης μαγνητικής αγγειογραφίας, πολυπαραμετρικής προστάτη, μαστογραφίας και πυελογραφίας καθώς και Αξονικός Τομογράφος 128 τομών της Siemens για την πραγματοποίηση αξονικής αγγειογραφίας και στεφανιογραφίας.

Στο κέντρο διενεργούνται επίσης οι κυριότερες απεικονιστικές εξετάσεις όπως Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχοι οργάνων σώματος, συμπεριλαμβανομένων καρδιάς και μαστού, Ψηφιακές Ακτινογραφίες,  Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Λιπομέτρηση. Στο κέντρο λειτουργούν επίσης, πλήρες Kαρδιολογικό τμήμα με δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, δοκιμασίας κόπωσης, triplex καρδιάς καθώς και τοποθέτησης holter ρυθμού και πίεσης, καθώς και Γαστρεντερολογικό τμήμα για εξετάσεις του ανώτερου και κατώτερου πεπτικού συστήματος (γαστροσκόπηση & κολονοσκόπηση).

Στη μονάδα διενεργούνται ακόμη όλες οι εξετάσεις βιοπαθολογίας, check up, και μοριακής βιολογίας, συμπεριλαμβανομένων και των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, γρήγορα και αξιόπιστα.

Το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Περιστερίου είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς. Εφαρμόζει σύστημα ποιότητας, πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015.

Επικοινωνία

Αρκαδίας 33, Περιστέρι, ΤΚ 12132

Τηλέφωνο: 2105776006

Fax: 2105776040

CO
NTA
CT

Οδηγίες συγκοινωνίας

Κοντινότερος Σταθμός ΜΕΤΡΟ: Στάση Αγίου Αντωνίου

Με λεωφορείο / τρόλεϊ: Στάση Λίτσα

Ωράριο λειτουργίας

ΔΕΥΤ-ΠΑΡ: 7:00-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ : 7:00-15:00