1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

EUROMEDICA

ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Το διαγνωστικό κέντρο της Κηφισιάς είναι πλήρως ανακαινισμένο, τόσο κτιριακά όσο και σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, καλύπτοντας τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Το κέντρο ακολουθεί όλα τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, ενώ είναι στελεχωμένο με υψηλής κατάρτισης επιστημονικό προσωπικό και παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον για τον εξεταζόμενο.

Στη Euromedica Κηφισιάς, παρέχεται όλο το εύρος των απεικονιστικών εξετάσεων με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, και είναι το μόνο στην περιοχή που διαθέτει ανοικτού τύπου Μαγνητικό Τομογράφο. Ο μαγνήτης είναι ιδανικός για άτομα με κλειστοφοβία λόγω διευρυμένου ανοίγματος, ενώ είναι κατάλληλος και για παιδιά, λόγω της μεγαλύτερης άνεσης και επειδή διαθέτει μοναδική γωνία θέασης 360 μοιρών (οπτική επαφή με τον γονέα). Η ισχύς του μαγνητικού πεδίου καθιστά το μηχάνημα κατάλληλο για εξετάσεις βασικών ζωτικών οργάνων όπως εγκέφαλος και άνω κάτω κοιλία, δίνοντας καλή ποιότητα εικόνας σε σχέση με τα περισσότερα συστήματα μαγνητικής τομογραφίας ανοικτού τύπου. 

Παράλληλα πραγματοποιούνται και όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις συμπεριλαμβανομένων των τεστ έναντι της Covid-19. Επιπλέον, λειτουργεί και καρδιολογικό τμήμα με δυνατότητα διενέργειας τεστ κοπώσεως και triplex καθώς και τοποθέτησης holter ρυθμού και πίεσης.

Επικοινωνία

Λεωφ. Κηφισίας 243, Κηφισιά,
ΤΚ 145 61

Τηλέφωνο:
210 6127644

CO
NTA
CT

Οδηγίες πρόσβασης

Ωράριο λειτουργίας

ΔΕΥΤ-ΠΑΡ: 7:00-21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ: 7:00-15:00