1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

EUROMEDICA

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το Διαγνωστικό Κέντρο Euromedica Αλεξανδρούπολης έχει μετεξελιχθεί μετά από την πρόσφατη κτιριακή και ιατροτεχνολογική ανακαίνιση, στο πλαίσιο του επενδυτικού προγράμματος του ομίλου Euromedica. Το κέντρο διαθέτει άρτια καταρτισμένο και πολύπειρο προσωπικό καθώς και μηχανήματα τελευταίας γενιάς, με την δυνατότητα διενέργειας εξειδικευμένων εξετάσεων υψηλής ακρίβειας, μεγάλης ταχύτητας και μικρής δόσης ακτινοβολίας. Στη Euromedica Αλεξανδρούπολης, παρέχεται όλο το εύρος των απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ συνεργάζεται με κλινικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.  

ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ

Στο Κέντρο έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί νέος μαγνητικός τομογράφος Philips Ingenia, υψηλού μαγνητικού πεδίου 3 Tesla, προσφέροντας σύγχρονες τεχνικές απεικόνισης για εξετάσεις υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας. Για τις εξετάσεις εφαρμόζονται τα βέλτιστα
πρωτόκολλα, προσαρμοσμένα στην εκάστοτε ανατομική περιοχή διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα της τομογραφίας. Ο θόρυβος είναι σημαντικά μειωμένος σε σχέση με παλαιότερα μηχανήματα, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση στον εξεταζόμενο. Η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική ενώ ο χρόνος της εξέτασης είναι έως και 50% μειωμένος σε σχέση με τους κλασικούς μαγνητικούς τομογράφους.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στη Euromedica Αλεξανδρούπολης μπορεί να γίνει ένας πλήρης ιατρικός διαγνωστικός έλεγχος, με μία σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. το Κέντρο διαθέτει Μικροβιολογικό και Βιοχημικό τμήμα, καθώς και πλήρως εξοπλισμένο Απεικονιστικό Τομέα, είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς, εφαρμόζοντας σύστημα ποιότητας, πιστοποιημένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.

Επικοινωνία

Δήμητρας 21 (πλησίον παλαιού Νομαρχιακού Νοσοκομείου), Αλεξανδρούπολη, ΤΚ 68100

Τηλέφωνο: 2551089990

CO
NTA
CT

Οδηγίες πρόσβασης

Ωράριο λειτουργίας

ΔΕΥΤ-ΠΑΡ: 7:00-21:00