1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

EUROMEDICA

ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

Το διαγνωστικό Euromedica Λευκός Πύργος είναι το νέο υπερσύγχρονο κέντρο του ομίλου που δημιουργήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στα πρότυπα της νέας εταιρικής ταυτότητας του ομίλου, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εξαιρετικούς χώρους φιλοξενίας εξεταζόμενων.

Το διαγνωστικό Euromedica Λευκός Πύργος αποτελεί σημείο αναφοράς στα ιατρικά δεδομένα της πόλης της Θεσσαλονίκης, καθώς διαθέτει εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής με την δυνατότητα διενέργειας εξειδικευμένων εξετάσεων υψηλής ακρίβειας, μεγάλης ταχύτητας και μικρής δόσης ακτινοβολίας. Το κέντρο συνεργάζεται με διακεκριμένους ιατρούς, εξασφαλίζοντας έγκυρα και έγκαιρα αποτελέσματα.

Τα εξελιγμένα μηχανήματα με χρήση αλγορίθμων Τεχνητής Νοημοσύνης, που έχουν εγκατασταθεί στο κέντρο, εγγυώνται εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε σύντομο χρόνο, προσδίδοντας άνεση κατά τη διενέργεια της εξέτασης αλλά και την καλύτερη δυνατή απεικόνιση για τον θεράποντα ιατρό. Αξιοσημείωτο παράδειγμα της ακμαίας τεχνολογίας αποτελεί ο νέος Μαγνητικός Τομογράφος Siemens Free Max 0.55T που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, με κυρίαρχο το ευρύτατο άνοιγμα των 80εκ. που καθιστά τις εξετάσεις πιο άνετες ακόμα και για κλειστοφοβικούς και παχύσαρκους ασθενείς, ενώ παράλληλα καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα εξετάσεων, όπως είναι η Μαγνητική Αγγειογραφία Εγκεφάλου, η Μαγνητική Σπονδυλικής Στήλης κ.α.

Το διαγνωστικό κέντρο διαθέτει πλήρες απεικονιστικό τμήμα, καθώς, εκτός από τον Μαγνητικό Τομογράφο, διαθέτει Αξονικό Τομογράφο, Υπερηχοτομογράφους, Ψηφιακό Μαστογράφο, Ψηφιακό Ακτινολογικό και DExA για την Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας. Στο κέντρο λειτουργούν επίσης, πλήρες Kαρδιολογικό τμήμα με δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, δοκιμασίας κόπωσης, triplex καρδιάς καθώς και τοποθέτησης holter ρυθμού ενώ διενεργούνται όλες οι εξετάσεις βιοπαθολογίας, check up, και μοριακής βιολογίας.

Το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Λευκός Πύργος είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς.

Επικοινωνία

Παύλου Μελά 1, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54621

Τηλέφωνο: 2310257231

CO
NTA
CT

Οδηγίες συγκοινωνίας

Λεωφ. ΟΑΣΘ 3Κ, 5Α, 5, 6, 15, 33, 33Α, 39, Στάση Λευκός Πύργος

Ωράριο λειτουργίας

ΔΕΥΤ-ΠΑΡ: 6:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ : 7:00-15:00