1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Το διαγνωστικό κέντρο Ιπποκράτης Παλαιού Φαλήρου ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του κατόπιν πλήρους ανακαίνισης. Το διαγνωστικό κέντρο που βρίσκεται επί της Λ. Αμφιθέας & Ερατούς 2 είναι εξοπλισμένο με πλήρες απεικονιστικό τμήμα, διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και είναι υπερσύγχρονο με εξαιρετικούς χώρους φιλοξενίας εξεταζόμενων.

Στον Ιπποκράτη Παλαιού Φαλήρου διενεργούνται αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες, καθώς επίσης και οι κυριότερες απεικονιστικές εξετάσεις όπως Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχοι οργάνων σώματος, συμπεριλαμβανομένων καρδιάς και μαστού, Ψηφιακές Ακτινογραφίες, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Λιπομέτρηση. Στο κέντρο λειτουργεί επίσης και τμήμα πυρηνικής ιατρικής (γ-κάμερα) καθώς και πλήρες καρδιολογικό με δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, δοκιμασίας κόπωσης, triplex καρδιάς καθώς και τοποθέτησης holter ρυθμού και πίεσης. Τέλος, στη μονάδα διενεργούνται ακόμη όλες οι εξετάσεις βιοπαθολογίας, check up, και μοριακής βιολογίας, γρήγορα και αξιόπιστα.

Το κέντρο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς. Εφαρμόζει σύστημα ποιότητας, πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015.

Επικοινωνία

Λ. Αμφιθέας & Ερατούς 2, Παλαιό Φάληρο, ΤΚ 17563

Τηλέφωνο: 2109803370

CO
NTA
CT

Οδηγίες συγκοινωνίας

Λεωφ. 106, Στάση Αμφιθέας

Ωράριο λειτουργίας

ΔΕΥΤ-ΠΑΡ: 7:00-21:00