1062
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

EUROMEDICA

ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Εγκέφαλος Χαλανδρίου ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά κέντρα σε όλη την Αττική. Πρόκειται για την ναυαρχίδα των διαγνωστικών κέντρων του ομίλου, παρέχοντας όλο το εύρος των διαγνωστικών μεθόδων απεικόνισης και όχι μόνο, με συνεργασίες υψηλού επιστημονικού επιπέδου.

Η πενταόροφη μονάδα υγείας, ανακαινίσθηκε πλήρως κτιριακά και σε ιατρικά μηχανήματα και πλέον είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο με εξοπλισμό τεχνολογικής αιχμής,  εξαιρετικούς χώρους φιλοξενίας εξεταζόμενων, ειδικό φωτισμό και εξαερισμό στους χώρους αναμονής και εξετάσεων. Εκτός των κτιριακών αναβαθμίσεων, το Κέντρο προχώρησε  στην εγκατάσταση ολοκαίνουριου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας σε συνεργασία με την General Electric Healthcare, κορυφαία εταιρεία στο χώρο της ιατρικής τεχνολογίας. Επίσης ξεκίνησε τη συνεργασία με κορυφαίους ιατρούς ακτινοδιαγνώστες με εξαιρετική εμπειρία και ακαδημαϊκή κατάρτιση με σκοπό να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι δυνατότητες του νέου εξοπλισμού.

Στο διαγνωστικό κέντρο Εγκέφαλος Χαλανδρίου έχει εγκατασταθεί το πρώτο σύστημα αξονικής τομογραφίας Revolution APEX 512 τομών στην Ελλάδα, το οποίο έχει σχεδιαστεί από την GE Healthcare για να παρέχει την καλύτερη δυνατή διαγνωστική ακρίβεια για όλους τους ασθενείς και σε όλα τα πιθανά κλινικά σενάρια με τη χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας.

Στο κέντρο είναι επίσης εγκατεστημένοι δύο υπερσύγχρονοι μαγνητικοί τομογράφοι της GE Healthcare, o 1.5Τ SIGNA™ HD28 και o 3.0Τ SIGNA™ Premier AIR™. Ο τελευταίος, που ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες της GE Healthcare, εγκαθίσταται για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη, προσφέροντας τη δυνατότητα εκτέλεσης ιδιαίτερα εξειδικευμένων εξετάσεων διαγνωστικού και ερευνητικού επιπέδου.

Η σύνθεση του εγκατεστημένου εξοπλισμού και οι συνεργασίες με κορυφαίους ιατρούς, καθιστούν τον Εγκέφαλο Χαλανδρίου της Euromedica, Κέντρο Αναφοράς Τεχνολογίας Απεικόνισης (Center of Excellence) της GE Healthcare, ενταγμένο στο παγκόσμιο δίκτυο κέντρων αναφοράς της, όπου εξελίσσονται και αναπτύσσονται νέες διαγνωστικές τεχνικές εξετάσεων.

Το κέντρο διαθέτει και κλινικές ειδικότητες με δυνατότητα συνταγογράφησης εξετάσεων. Συγκεκριμένα, Παθολογικό, Ενδοκρινολογικό και Οφθαλμολογικό.

Το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Εγκέφαλος Χαλανδρίου είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και λοιπούς δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς. Εφαρμόζει σύστημα ποιότητας, πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015.

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΙΑΤΡΕΙΑ

  • ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ
  • ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ
  • ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

  • ΣΠΙΝΘΗΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
  • DMSA
  • DTPA

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ

  • ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

Επικοινωνία

Ριζαρείου 3 & Χρ. Σμύρνης, Χαλάνδρι, ΤΚ 15233

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 6891800-3

Fax: 2106892621

CO
NTA
CT

Οδηγίες συγκοινωνίας

Κοντινότερος σταθμός Προαστιακού:
Σταθμός Νερατζιώτισσας

Λεωφ. 550, Α7, Ε14 στάση Ολυμπιακό Στάδιο

Δυνατότητα στάθμευσης σε ιδιωτικό χώρο

Ωράριο λειτουργίας

ΔΕΥΤ-ΠΑΡ: 7:00-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ : 7:00-15:00