Είστε εδώ

Τμήμα Ασφαλιστικών Εταιριών & Εταιρικών Προγραμμάτων

Το εξειδικευμένο Τμήμα Ανάπτυξης Ιατρικών & Ασφαλιστικών Προιόντων & Προγραμμάτων του Ομίλου Euromedica δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί ασφαλισμένους σε ασφαλιστικές εταιρίες αλλά και εργαζόμενους σε εταιρίες που έχουν συνεργασία με τη Euromedica για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, το τμήμα διαθέτει:

  • Ιατρικό Τηλεφωνικό Κέντρο που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και 365 μέρες τον χρόνο
  • Ιατροί Κατά Οίκον: υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για την επίσκεψη ιατρού κατ’ οίκον και την άμεση παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της Ασφαλιστικής σας εταιρείας. 
  • Νοσηλεία Κατά Οίκον: ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους των ασφαλιστικών εταιρειών
  • Τμήμα Check Up: δημιουργία ειδικών check up για τους εργαζομένους σε συνεργαζόμενες εταιρίες
  • Οδοντιατρικό Πρόγραμμα: σε συνεργασία με οδοντιάτρους πανελλαδικά

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

E-Mail: info@euromedica.gr

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2 - 4,  115 27  ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 2103686600, FAX. 2103600660

Εταιρικά προγράμματα

Το Τμήμα Ανάπτυξης Ιατρικών & Ασφαλιστικών Προιόντων & Προγραμμάτων αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων εταιρικών προγραμμάτων που παρέχει ο Όμιλος Euromedica. Τα εξειδικευμένα στελέχη μας θα συναντηθούν μαζί σας για να δημιουργήσουμε το πρόγραμμα υπηρεσιών υγείας που επιθυμείτε για τους εργαζόμενους της επιχείρησής σας.

Σήμερα δεκάδες μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες και όμιλοι μας εμπιστεύονται για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.