Είστε εδώ

Μονάδες Τεχνητού Νεφρού

Μήνυμα σφάλματος

  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wblocks_social() (γραμμή 152 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wblocks/wblocks.module).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wmisc_main_menu() (γραμμή 71 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wmisc/wmisc.module).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wmisc_main_menu_footer() (γραμμή 77 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wmisc/wmisc.module).

Στις Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, ασθενείς με χρόνια νεφρολογικά προβλήματα λαμβάνουν σωτήριες για τη ζωή τους θεραπείες αιμοκάθαρσης. Η Euromedica διαθέτει υπερσύγχρονες Μονάδες Τεχνητού Νεφρού που παρέχουν θεραπείες αιμοκάθαρσης και αιμοδιάλυσης με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και με την παρακολούθηση από διακεκριμένους νεφρολόγους και ειδικευμένους νοσηλευτές.

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα στους ασθενείς με αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας και ευαισθησία συμβάλλοντας κατά το μέγιστο δυνατό στην εξασφάλιση της ποιότητας ζωής τους. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και γνωρίζουμε ότι αποτελούμε κομμάτι της καθημερινότητας των ασθενών μας. Γι’ αυτό, φροντίζουμε ώστε τόσο οι εγκαταστάσεις όσο και οι άνθρωποί μας να δημιουργούν ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον το οποίο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη σχέσεων οικειότητας και αληθινών δεσμών.

Οι Μονάδες Τεχνητού Νεφρού συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ για την κάλυψη των θεραπειών που παρέχονται.