Είστε εδώ

Αποκατάσταση και Αποθεραπεία

Μήνυμα σφάλματος

  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wblocks_social() (γραμμή 152 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wblocks/wblocks.module).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wmisc_main_menu() (γραμμή 71 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wmisc/wmisc.module).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wmisc_main_menu_footer() (γραμμή 77 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wmisc/wmisc.module).

Αποκατάσταση είναι η διαδικασία μέσα από την οποία το άτομο, που αναρρώνει από τραυματισμό ή ασθένεια, λαμβάνει θεραπεία ώστε να ανακτήσει σωστή λειτουργία και κινητικότητα των μελών του. Υπάρχουν διάφορες μορφές αποκατάστασης και αποθεραπείας, καθώς και εξειδικευμένα μηχανήματα υποστήριξης κατά τη θεραπεία.

Η Euromedica, συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥ και παρέχει άριστη φροντίδα και υποστήριξη από τους ειδικευμένους φυσίατρους και το νοσηλευτικό προσωπικό στους ασθενείς που νοσηλεύονται στα Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας του Ομίλου. Στο ήρεμο και φιλόξενο περιβάλλον των Κέντρων της Euromedica, οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης, επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα.

Στις μονάδες αποκατάστασης του Ομίλου Euromedica έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε άτομα με κινητικές αναπηρίες από παθήσεις όπως τετραπληγία, σκλήρυνση κατά πλάκας, ημιπληγία κλπ., από νοητική στέρηση, από παθήσεις του κυκλοφορικού, του αναπνευστικού, από κακώσεις τροχαίων ατυχημάτων, αθλητικές δραστηριότητες και εργατικά ατυχήματα, καθώς και ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις καρδιοχειρουργικές, ορθοπεδικές κλπ