Είστε εδώ

Γυναικολογική Ιατρική & Μαιευτική

Μήνυμα σφάλματος

  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wblocks_social() (γραμμή 152 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wblocks/wblocks.module).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wmisc_main_menu() (γραμμή 71 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wmisc/wmisc.module).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wmisc_main_menu_footer() (γραμμή 77 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wmisc/wmisc.module).

Οι ανάγκες της Υγείας της Γυναίκας, απαιτούν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και υποδομές, που θα ανταποκρίνονται με συνέπεια και εξειδίκευση σε κάθε περίπτωση. Από την εφηβεία μέχρι την Τρίτη ηλικία, κάθε γυναίκα χρειάζεται την υποστήριξη, συμβουλή ή φροντίδα των ειδικών ιατρών και νοσηλευτών γυναικολογίας, μαιευτικής ή γονιμοποίησης στις διαφορετικές περιόδους της ζωής της.

Οι γυναικολογικές και μαιευτικές μονάδες της Euromedica, όπως και οι εξειδικευμένες μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και τα διαγνωστικά μας κέντρα, παρέχουν υψηλής ποιότητας φροντίδα στις γυναίκες, μέσω υπηρεσιών προληπτικής ιατρικής, θεραπείας ή διαχείρισης ιατρικών θεμάτων κάθε είδους. Διαθέτουμε ένα φιλικό περιβάλλον και αντιμετωπίζουμε κάθε γυναίκα που έρχεται στις μονάδες μας με ζεστασιά και επαγγελματισμό, ώστε να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν κάθε περίπτωση, από τον τακτικό ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο και το Τεστ PAP, την αντισύλληψη, τη γονιμότητα, την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, φροντίδα κατά την εμμηνόπαυση, υπερήχους κάθε είδους, αλλά και τη θεραπεία ασθενειών από απλά γυναικολογικά περιστατικά μέχρι πιο εξειδικευμένα όπως ο καρκίνος του στήθους, του τραχήλου κλπ.