Είστε εδώ

Διάγνωση

Η έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση είναι κομβικής σημασίας για την εφαρμογή της πιο αποτελεσματικής θεραπείας.  Η διάγνωση πραγματοποιείται μόνο από ιατρούς και εξειδικευμένο προσωπικό με βάση τα συμπτώματα και τα αποτελέσματα των απαραίτητων εξετάσεων. 

Τα Διαγνωστικά Κέντρα της Euromedica αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του δικτύου Euromedica, εξυπηρετώντας χιλιάδες ασθενείς σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο με τη δυνατότητα να παρέχουν όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων.

H Euromedica παρέχει τη δυνατότητα για διαγνωστικές εξετάσεις με κορυφαία αξιοπιστία σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ και τις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες. Στις μονάδες μας πραγματοποιούνται οι συνηθισμένες αλλά και οι πιο εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις, όπως γενική αίματος, εξετάσεις θυρεοειδούς, ακτινογραφίες, υπέρηχοι κλπ με την εγγύηση της εμπειρίας, της οργάνωσης και του άρτιου τεχνολογικού εξοπλισμού της Euromedica.

Σύμφωνα με τις έρευνες όσοι θέτουν την υγεία τους σε προτεραιότητα έχουν 54% περισσότερες πιθανότητες να λάβουν έγκαιρη διάγνωση