Είστε εδώ

Πρόληψη

Μήνυμα σφάλματος

  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wblocks_social() (γραμμή 152 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wblocks/wblocks.module).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wmisc_main_menu() (γραμμή 71 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wmisc/wmisc.module).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wmisc_main_menu_footer() (γραμμή 77 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wmisc/wmisc.module).

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Η προληπτική ιατρική στοχεύει στη διατήρηση της καλής υγείας και την αποτροπή πιθανών ασθενειών. Συνδυάζοντας έναν υγιή τρόπο ζωής με ένα συνεπές πρόγραμμα εξετάσεων και σωστή αγωγή υγείας, κάνουμε το σημαντικότερο βήμα για μία καλύτερη ζωή, αλλά και την έγκαιρη διάγνωση μίας ασθένειας. Η προληπτική ιατρική μπορεί να περιλαμβάνει εμβολιασμούς, τσεκ απ (check-up), εργαστηριακές και μικροβιολογικές εξετάσεις (αίματος, ούρων, χοληστερίνης, σακχάρου, τεστ PAP κλπ), ακτινογραφίες και άλλες απεικονίσεις ή άλλες εξετάσεις.

 

Η Euromedica διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο διαγνωστικών κέντρων και κλινικών που είναι άρτια εξοπλισμένα για να καλύψουν κάθε είδους προληπτικές εξετάσεις ή αγωγές σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ αλλά και όλες τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.  Σας συστήνουμε να επικοινωνήσετε με τον ιατρό σας, πριν προβείτε σε οποιουδήποτε είδους προληπτική ή θεραπευτική αγωγή, ο οποίος θα σας συμβουλεύσει και θα σας παραπέμψει να κάνετε τις κατάλληλες  για εσάς προληπτικές εξετάσεις.

Το 70% το ασθενειών μπορούν να αποφευχθούν χάρη στη σωστή πρόληψη σε συνδυασμό με υγιεινό τρόπο ζωής.