Είστε εδώ

Θωμάς Λιακουνάκος

Ο κ. Θωμάς Λιακουνάκος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ομίλου Euromedica, δίνοντας στρατηγική κατεύθυνση στις αναπτυξιακές κινήσεις του Ομίλου, με έμφαση τη δραστηριότητα σε διεθνές επίπεδο.

Αποφοίτησε από νυχτερινό γυμνάσιο-λύκειο, καθώς εργάζεται από 13 ετών σε εταιρία στον Πειραιά. Στη συνέχεια σπουδάζει στην Εμπορική Σχολή Πειραιά, ενώ συνεχίζει να απασχολείται επαγγελματικά. Με ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα, ξεκινά, στην ηλικία των 19 ετών,  την πρώτη δική του επιχείρηση με αντικείμενο τα ναυτιλιακά υλικά που αποτέλεσε την αφετηρία της επιτυχημένης επιχειρηματικής πορείας του.

Σήμερα είναι ιδρυτής του Ομίλου Axon, ενός οργανισμού με πολύπλευρη δραστηριότητα που περιλαμβάνει υπηρεσίες Υγείας, αντιπροσωπεύσεις, εκδόσεις, ανάπτυξη λογισμικού, οικονομικές υπηρεσίες, real estate development και εμφιάλωση και εμπορία νερού.

Αναζητώντας διαρκώς τη γνώση έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα του Harvard Business School OPM, καθώς και άλλα σεμινάρια του Πανεπιστημίου του Harvard. 

Ο κ. Θωμάς Λιακουνάκος είναι ενεργό μέλος πολλών κλαδικών ενώσεων και είναι μέλος των διοικητικών συμβουλίων αρκετών οργανισμών:

  • American – Hellenic Chamber of Commerce
  • British – Hellenic Chamber of Commerce
  • German – Hellenic Chamber of Commerce 
  • Athenian Press Publishers Union 

Παράλληλα, είναι μέλος της Ομάδας Αιγαίου στηρίζοντας έμπρακτα την κοινωνική προσφορά του Συλλόγου για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών του Αιγαίου.

Ο κ. Θωμάς Λιακουνάκος στο Facebook

Ο κ. Θωμάς Λιακουνάκος στο Google+