Είστε εδώ

Η φιλοσοφία μας

Μήνυμα σφάλματος

  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wblocks_social() (γραμμή 152 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wblocks/wblocks.module).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wmisc_main_menu() (γραμμή 71 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wmisc/wmisc.module).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wmisc_main_menu_footer() (γραμμή 77 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wmisc/wmisc.module).

Αυτό που κάνει τη Euromedica να ξεχωρίζει σε όλη της την πορεία, είναι η προσήλωση  στις αξίες που διέπουν τη δραστηριότητά μας:

Καινοτομία: που στην ιατρική μεταφράζεται σε νέες θεραπείες και αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ώστε να παρέχουμε πιο σύγχρονες, αξιόπιστες, ασφαλείς και αποτελεσματικές υπηρεσίες Υγείας.

Ανθρωπισμός: ώστε κάθε ασθενής να νοσηλεύεται με ευαισθησία και με γνώμονα τις αρχές του ανθρωπισμού που διέπουν την ιατρική επιστήμη, αλλά και τον σύγχρονο πολιτισμό.

Ποιότητα: στις υπηρεσίες που παρέχουμε η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιατρική αυθεντία, την άριστη φιλοξενία και τον κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Εξέλιξη:  σε επιστημονικό και επιχειρηματικό επίπεδο μέσω της ανάπτυξης του δικτύου μας, των θεραπευτικών υπηρεσιών που παρέχουμε αλλά και τη βιωσιμότητα της Euromedica μέσα από την ανάπτυξη προσοδοφόρων έργων.

Σεβασμός: προς τον άνθρωπο, αντιμετωπίζοντας κάθε ασθενή μας με αξιοπρέπεια και εμπιστευτικότητα, ως ξεχωριστό άτομο με ιδιαίτερες αγωνίες, ανάγκες και δικαιώματα, αλλά και προς τους ιατρούς μας και τους εργαζομένους μας που με επαγγελματισμό και ανθρωπιά καθιστούν τη Euromedica κορυφαία δύναμη στο χώρο της Υγείας στην Ελλάδα.