Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία & την Ασφάλεια στην Εργασία

Η EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ παρέχει υπηρεσίες προληπτικής υγείας σε εργαζόμενους κάθε είδους επιχείρησης, με τη διενέργεια ευρείας κλίμακας ειδικών αλλά και εξειδικευμένων ιατρικών εξετάσεων, για την κάλυψη των εργασιακών αναγκών. Στην κλινική διενεργούνται γενικές αιματολογικές εξετάσεις, αλλά και κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις από έμπειρους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων όπως:

·         Ωτορινολαρυγγολογική εξέταση και ακουόγραμμα για την πρόληψη και την παρακολούθηση των επιπτώσεων από το θόρυβο στην εργασία

·         Οφθαλμολογική εξέταση για την προστασία της όρασης

·         Αναπνευστική σπιρομέτρηση για την παρακολούθηση των επιπτώσεων του εργασιακού περιβάλλοντος στο αναπνευστικό σύστημα

·         Καρδιολογική εξέταση με ηλεκτροκαρδιογράφημα και επιπλέον εξετάσεις ανάλογα με τη βαρύτητα της εργασίας όπως υπερηχογράφημα καρδιάς και δοκιμασία κόπωσης

·         Νευροψυχιατρική εξέταση

·         Εξειδικευμένες εξετάσεις προσδιορισμού βαρέων μετάλλων (υδράργυρος, μόλυβδος, χρώμιο κλπ) ή αερίων που απορροφώνται από τον οργανισμό και προέρχονται από το εργασιακό περιβάλλον.

Ο ιατρικός φάκελος κάθε υπαλλήλου στέλνεται στις εταιρείες πάντα με σεβασμό στο ιατρικό και επιχειρησιακό απόρρητο. Ο ιατρός εργασίας είναι για εμάς ένα μέλος της κλινικής υποστηρίζοντας τον σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός της κλινικής αλλά και στον χώρο εργασίας με ειδικό εξοπλισμό και εξειδικευμένους συνεργάτες.

Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και συνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Β. Ελλάδος, η EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ έχει εδραιώσει μια σταθερή συνεργασία με την εταιρεία ΕΞΥΠΠ ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας και συγκεκριμένα υπηρεσίες:

 

  • Τεχνικού Ασφαλείας
  • Γιατρού Εργασίας
  • Συντονιστή Ασφάλειας & Υγείας Έργου
  • Μελετών Γραπτής Εκτίμησης Επαγγελματικού Κινδύνου κα.

 

Με συνέπεια και υπευθυνότητα παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, επιχειρήσεις τουρισμού, εμπορικές επιχειρήσεις, φορείς του Δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα αλλά και σε μεγάλα έργα της πόλης και ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας,  όπως στο έργο του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης, του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP και της κατασκευής των δεκατεσσάρων περιφερειακών αεροδρομίων από τη Fraport.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες και τις παροχές μας και ελάτε να συζητήσουμε μαζί και να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα για τα προγράμματα παροχών μας.

 

EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                                                                                     

Μαρίας Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, 546 45, Θεσσαλονίκη
Τ. 2310895147 – 2310895121

info@euromedica.gr