Νέα διάκριση στον Ιατρικό Τουρισμό για τη Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. - Euromedica

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους τα Tourism Awards 2017, τα βραβεία-θεσμό του ελληνικού τουρισμού, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου στο Athenaeum InterContinental.

Στη μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού, βραβεύθηκαν βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες που προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον Ελληνικό Τουρισμό. 

Τα Tourism Awards 2017 διοργάνωσε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου A.E. – Euromedica Δωδεκανήσου βραβεύτηκε με  Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία «Διασύνδεση του τουρισμού με άλλους τομείς της Ελληνικής οικονομίας» και είναι ο πρώτος πάροχος υγείας στην Ελλάδα που βραβεύεται σε Tourism Awards. Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου-Euromedica Δωδεκανήσου εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Γεώργιο Πετρωνιάτη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Δημήτριο Ασημακίδη και τη Γενική Διευθύντρια  Χιονία Βασιλειάδου.

Η Βράβευση αυτή έρχεται ως συνέχεια των 2 βραβείων στα Healthcare Business Awards 2016 στις κατηγορίες «Κοινωνικής Προσφοράς» και «Υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού» για τη Γενική Κλινική Δωδεκανήσου A.E. – Euromedica Δωδεκανήσου.

 Η Διοίκηση της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Α.Ε.–Euromedica Δωδεκανήσου  ευχαριστεί δημόσια το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό, Παραϊατρικό και Τεχνικό Προσωπικό της που έκαναν πραγματικότητα τη βράβευσή της κλινικής μας. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζονται οι υπηρεσίες μας και από άλλους κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας. Με μεγάλη χαρά παραλαμβάνουμε ένα ακόμη βραβείο και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες μας σε Έλληνες και Αλλοδαπούς ασθενείς συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο και στην τουριστική προβολή της Δωδεκανήσου και της Ρόδου ειδικότερα.