Μετά την επιτυχή πιστοποίηση κατα TEMOS, βράβευση της ΓΕΝΕΣΙΣ και ως “Diplomatic Council Preferred Partner Hospital”

Μήνυμα σφάλματος

  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wblocks_social() (γραμμή 152 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wblocks/wblocks.module).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wmisc_main_menu() (γραμμή 71 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wmisc/wmisc.module).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference στην wmisc_main_menu_footer() (γραμμή 77 του /var/www/www.euromedica.gr/sites/all/modules/wedia/wmisc/wmisc.module).

Ύστερα από την απόκτηση της πιστοποίησης κατα “TEMOS – Quality in International Patient Care”  , την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ βραβεύτηκε και με την πιστοποίηση "Diplomatic Council (DC) – Preferred Partner Hospital".

Πρόκειται για μια παγκοσμίου κύρους πιστοποίηση, η οποία χορηγείται μόνο σε σύγχρονες μονάδες υγείας, οι οποίες παρέχουν αποδεδειγμένα ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες υγείας σε εγχώριους και διεθνείς ασθενείς.

Εκτός από την συγκεκριμένη πιστοποίηση, η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ συμμετέχει πλέον και στην παγκόσμια λίστα " DC – Preferred Partner Hospital Directory", και είναι επισήμως προτεινόμενη Κλινική από το Diplomatic Council σε όλες τις πρεσβείες, τα προξενεία και τα διπλωματικά σώματα ανά τον κόσμο.

Την επίσημη απονομή των πιστοποιήσεων “TEMOS – Quality in International Patient Care” και “Diplomatic Council Preferred Partner Hospital” πραγματοποίησε παρουσία της Διοίκησης και του προσωπικού της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, η κα. Κατσάπη Αγγελική, Πρόεδρος του Temos Assessors Advisory Board και Διευθύντρια Temos Hellas & Aegean.