Ο Δήμος Ηρακλείου ευχαριστεί τη ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ και την ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΥΓΕΙΑ για την κοινωνική προσφορά τους

Με επιστολή που απέστειλε η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής και Εποπτείας Κοινωνικών Δομών, κα Μαρία Καναβάκη, εκ μέρους του Δημάρχου Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινού ευχαριστεί τις δύο κλινικές του Ομίλου EUROMEDICA στο Ηράκλειο, τη μαιευτική γυναικολογική κλινική ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ και την κλινική ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΥΓΕΙΑ, για τη σημαντική προσφορά τους σε ανασφάλιστους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Εκ μέρους του Δημάρχου Ηρακλείου, κυρίου Λαμπρινού, σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική προσφορά σας στους ανασφάλιστους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και είναι ωφελούμενοι των Κέντρων Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕΚΟΙΦ/ΑΠΗ) του Δήμου μας.

Με σεβασμό και ανιδιοτέλεια συμβάλλατε στην υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και στηρίξατε τόσο τους πολίτες χωρίς ασφάλιση όσο και τους κατόχους βιβλιαρίων που τεκμηριωμένα αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στις Υπηρεσίες Υγείας.

Κλείνοντας και αφού σας ευχαριστήσουμε ξανά, σας εκφράζουμε την επιθυμία μας για τη συνέχεια της συνεργασίας μας, εφόσον αυτό είναι εφικτό και από την πλευρά σας.