Νέα

Η πρώτη αυτόλογη μεταμόσχευση κατεψυγμένου ωοθηκικού ιστού στη Θεσσαλονίκη αποτελεί σημαντικό ελπιδοφόρο μήνυμα για τις γυναίκες με καρκίνο των γεννητικών οργάνων που επιθυμούν, μετά την ογκολογική θεραπεία τους, να νιώσουν την χαρά της μητρότητας.

Μόλις ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα είδε το φως της ζωής, ένα αγοράκι, στην Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική Μητέρα Κρήτης, μέλος του ομίλου EUROMEDICA. Πρόκειται για το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στην Κρήτη το 2017.

Το Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-EUROMEDICA, στη Θεσσαλονίκη,  εγκατέστησε νέα γ-κάμερα διπλής κεφαλής της General Electric.

Με περισσότερους από 300 συνεργάτες, φίλους, εκπροσώπους όλων των Αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. - Euromedica Δωδεκανήσου γιόρτασε τη 10η επέτειο της λειτουργίας της.

Τρία νέα εξεταστικά μηχανήματα προμηθεύτηκε η EUROMEDICA ΔΥΤ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, εκσυγχρονίζοντας τον ιατρικό μηχανολογικό της εξοπλισμό,  με στόχο την ενίσχυση της εγκυρότητας των παρεχόμενων ιατρικών εξετάσεων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των εξεταζομένων.

Ο εθελοντισμός, η αυθόρμητη και ανιδιοτελής έκφραση προσφοράς και αλληλεγγύης αποτελεί κινητήρια δύναμη για την κοινωνική πρόοδο.

 

Η Βόρεια Ελλάδα απέκτησε τον πρώτο Αξονικό Τομογράφο SΟΜΑΤΟΜ Scope 16 τομών, με δυνατότητα δραστικής μείωσης της ακτινοβολίας μέχρι και 60%.

Έτοιμα να παρέχουν άμεσα αποτελεσματική βοήθεια σε περιστατικά καρδιακής ανακοπής είναι πλέον τρία διαγνωστικά Κέντρα της EUROMEDICA στις πόλεις της Πτολεμαΐδας και των Γρεβενών, ύστερα από την παρακολούθ

Το διαγνωστικό κέντρο EUROMEDICA ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, σταθερό στη δέσμευσή του για παροχή υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, αναπτύσσει νέα ιατρεία και τμήματα.

Η χρήση των κρουστικών κυμάτων ως θεραπευτική μέθοδος εξελίσσεται  συνεχώς τα τελευταία χρόνια.