Νέα

 

            Θεσσαλονίκη, 17 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ αγαπάει.. τον Πολιτισμό!

Μία από τις σπάνιες και πολύ δύσκολες επεμβάσεις, λαπαροσκοπική ηπατεκτομή, έφερε εις πέρας ο Dr.

Η Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης είναι το πρώτο και μοναδικό Κέντρο Αποκατάστασης στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που ανήκει στην επίλεκτη παγκόσμια ομάδα των 543 Κέντρων Αποκατάστασης (εκ των οποίων τα 517 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής) τα οποία έχουν λάβει τη Διεθνή

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους τα Tourism Awards 2017, τα βραβεία-θεσμό του ελληνικού τουρισμού, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου στο Athenaeum InterContinental.

  • Οι επαφές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο επίσημης επιχειρηματικής αποστολής την οποία οργάνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών

Την Πέμπτη 09/02/2017 στην κλινική ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Α.Ε – EUROMEDICA ΡΟΔΟΥ  πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, χειρουργική επέμβαση ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ (Custom made) ΟΛΙΚΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΟΝΑΤΟΣ με προθέσεις , σε ασθενή ηλικίας 71 ετών για αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας γόνατος.

Η πρώτη αυτόλογη μεταμόσχευση κατεψυγμένου ωοθηκικού ιστού στη Θεσσαλονίκη αποτελεί σημαντικό ελπιδοφόρο μήνυμα για τις γυναίκες με καρκίνο των γεννητικών οργάνων που επιθυμούν, μετά την ογκολογική θεραπεία τους, να νιώσουν την χαρά της μητρότητας.

Μόλις ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα είδε το φως της ζωής, ένα αγοράκι, στην Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική Μητέρα Κρήτης, μέλος του ομίλου EUROMEDICA. Πρόκειται για το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στην Κρήτη το 2017.

Το Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-EUROMEDICA, στη Θεσσαλονίκη,  εγκατέστησε νέα γ-κάμερα διπλής κεφαλής της General Electric.